Vlog: Welkom in mijn atelier!

Ben je benieuwd naar mijn atelier? Hier is je kans om even te proeven van de sfeer. Het is de plek waar ik graag ben en in alle rust mijn ideeën kan bedenken en uitwerken. Mijn grote dakraam zorgt voor voldoende licht om te werken en tegelijk is het een heerlijke, veilige, afgesloten ruimte. Mijn atelier hangt vol met veel schilderijen en collage’s, waardoor het een inspirerende en gezellige plek is.

Alles voor een geslaagde workshop of een vertrouwd coachgesprek heb ik in mijn atelier bij de hand.

Welkom in mijn atelier!

Een gedachte over “Vlog: Welkom in mijn atelier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s