Gratis intakegesprek

foto gratis intake zonder kruk _)Vanaf vandaag kun je in mijn praktijk een gratis intakegesprek krijgen. Tijdens dit gesprek kun je vertellen waarin je van mij advies & begeleiding wilt en vertel ik je wat ik voor je kan betekenen.

Het kan een hele stap zijn om hulp en advies te vragen. Dat realiseer ik me heel erg goed. Juist daarom bied ik tot en met de zomer deze mogelijkheid. Zo kunnen we rustig kennis maken en kun je ervaren waarin ik jou kan ondersteunen. Van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s