Coaching en Counselling

“Ik zit met mezelf (en mijn omgeving) in de knoop.”
“Ik ben de laatste tijd mezelf niet.”
“Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?”

Coaching en counselling gaat uit van mensen met een gezonde emotionele basis. Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan hulp en een luisterend oor in de vorm van gesprekstherapie.

Coaching is een laagdrempelige manier van gesprekstherapie. Ik luister naar je verhaal en je vragen. Vervolgens bepalen we samen wat je doel is en tot slot; wat je nodig hebt om bij je doel te komen. Het is heel praktisch en concreet.

Vaak gaat coaching en counselling in elkaar over en vult het elkaar aan. Daarom noem ik het in één adem en zet ik de technieken en inzichten met plezier naast elkaar in.

Counselling biedt psychosociale begeleiding wanneer je ervaart dat je bent vastgelopen in je leven, bijvoorbeeld emotioneel. In alle vertrouwelijkheid kun je je situatie en emoties bij mij uiten. Ik bied je een luisterend oor en stel je vragen om zo meer te weten te komen en je verder na te laten denken. Vanuit de ervaring en kennis die ik heb opgedaan kies ik de aanpak die het beste aansluit op jouw situatie en persoon. Samen zoeken we naar mogelijkheden en inzichten waardoor je weer meer grip krijgt op jouw situatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s