Creatieve Counselling

Soms zeggen woorden niet genoeg. Het lukt niet om te zeggen wat je voelt en denkt. Er leeft veel in ons onderbewuste wat van waarde is. Creativiteit is een prachtige manier om je te uiten zonder woorden.

“Maar ik ben niet creatief, dus dat is niks voor mij!” Mijn ervaring is dat ieder mens de aanleg heeft om creatief te zijn, als we géén waardeoordeel geven over ons werk en onze perfectionist en innerlijke criticus de mond snoeren. Deze gemaakte creaties zijn een middel en geen doel op zich. Je maakt geen ‘Van Gogh’, nee, je geeft een beeld aan jouw gevoelens, emoties, moeiten en wensen. Daarin is geen goed of fout.

Gouden vliegerIn mijn praktijk bied ik de mogelijkheid tot creatieve counselling. Aangezien de gesprekken in mijn atelier plaatsvinden, heb ik alle creatieve materialen direct bij de hand. Allerlei soorten papier, verf en krijt.

Ik werk met persoonlijke opdrachten die passen in jouw situatie. Je kunt hierbij denken aan het maken van een collage van knipsels uit tijdschriften. Op die manier kun je een beeld geven aan de gevoelens en gedachten die in jou leven. Ook kun je werken met acrylverf of pastelkrijt, waarvan ik een regenboog aan kleuren op voorraad heb.

Ik begeleid je tijdens de hele opdracht en geef je tips wanneer je daar behoefte aan hebt. Je kunt je werk altijd bij mij achterlaten om het te laten drogen of er in een volgend gesprek mee verder te gaan.

Creatieve counselling bied ik los aan en ook als onderdeel van een lopend coachtraject. De mogelijkheden zijn eindeloos. We zoeken en kiezen samen wat voor jou het best passend is.

Vraag me naar de mogelijkheden en kom gezellig een keer langs in mijn ruime zolderatelier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s