Workshops

“De gastvrijheid, de rust en liefde van Yvonne voor haar atelier is heel mooi om te zien en mee te mogen maken.”

Workshop collage april 2016In mijn atelier en op locatie geef ik creatieve workshops. In de workshops worden jullie uitgedaagd om op een andere manier na te denken en dit te uiten. Een creatieve groepsworkshop bij mij is een ontspannen en laagdrempelige manier om samen creatief bezig te zijn. Aan de hand van het gekozen onderwerp gaan jullie aan de slag met papier, verf of krijt. Jullie zullen merken dat de opdrachten en het werken aan je creatie mooie gesprekken op gang brengen.

Enkele voorbeelden van workshops zijn:

  • Workshop collage maken voor een vriendinnengroep: “Wat is jouw beeld van vriendschap?” of “Dit zijn mijn talenten en die wil ik inzetten in…
  • Workshop schilderen voor een familiedag: “Wat betekent deze familie voor mij?
  • Workshop voor moeders en dochters: “Dit heb ik van jou geleerd!
  • Workshop op een bedrijfsdag: “Wat je nog niet van mij wist is…
    of “Mijn ideeën voor dit bedrijf zijn…

Elke workshop wordt volledig naar jullie wensen vormgegeven. We overleggen van tevoren wat jullie willen als onderwerp en materialen. Ik denk actief mee over de invulling en de praktische kant van de workshop. Daarnaast zorg ik voor thee, koffie en iets lekkers.

Inschrijven voor een workshop kan door mij een mail te sturen of door te bellen voor meer informatie. In mijn atelier heb ik plek voor 6 mensen en op locatie kan ik tot 30 mensen een workshop bieden. Laat me weten wat je graag wilt en dan denken we samen na over de mogelijkheden.

Creativiteit altijd tijdWorkshop collage maken in mijn atelier aan huis. Inclusief materialen, drinken & wat lekkers:
vanaf € 25,-  per persoon (duur: 2 uur)

Workshop op locatie.
De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie en de gewenste materialen. Vraag naar de mogelijkheden!

Annulering is kosteloos mogelijk tót 48 uur voor de geplande afspraak. Daarna zullen de volledige workshopkosten in rekening worden gebracht.